dimecres, 10 de desembre del 2008

Bé aquesta article ya està un poc desfasat però pot ser que moltes persones no siguen concients, l'articles a estat traduit directamente desde la pàgina de "Greenpace"

MADRID, Espanya - Greenpeace ha presentat avui a Espanya l'informe "[R] evolució Energètica. Una perspectiva energètica mundial sostenible "un pla detallat per aconseguir un subministrament energètic sostenible per al món que, mitjançant fortes inversions en generació d'energia renovable i eficiència energètica, podria proporcionar amb renovables la meitat de l'electricitat mundial en 2030, estalviar més de 14 bilions d'euros en costos futurs de combustible i protegir el clima. 


L'informe, elaborat per més de quaranta especialistes per Greenpeace i el Consell Europeu d'Energia Renovable (Erec), mostra de forma pràctica com reduir ràpidament les emissions de CO2 relacionades amb l'energia. En cas de desenvolupar, s'aconseguiria que les emissions de gasos d'efecte hivernacle deixin de créixer per a 2015 i comencin a disminuir ràpidament a partir d'aleshores, al mateix temps que s'assegura l'accés a l'energia que puguin necessitar les economies de la Xina, Índia i altres nacions en vies de desenvolupament.

En la part dreta del Blog podeu trobar el video que promociona aquesta iniciativa.

1 comentari:

In my own world ha dit...

Crec que aquesta proposta (com ara moltes altres de Greenpeace) s'hauria de tenir molt en conter i fer-la obligatòria per a tots els paisos, encara que segur que hi haurien problemes coms els que hi ha encara amb el 'protocolo Kyoto', però si no probem, mai sabrem si es pot dur a terme!!

Un blog interesant!